Przepis i sposób przygotowania na: Kluski śląskie z mięsnym farszem
Kroki postępowania
Dodać 1/4 szklanki wody,wymieszać i wstawić do lodówki na 30min.
![Krok 1 - Kluski śląskie z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-miesnym-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski śląskie z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-miesnym-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski śląskie z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-slaskie-z-miesnym-farszem0-2.jpg)
ugotowane ziemniaki | |
mąka ziemniaczana | |
karkówki ugotowanej | 30 dag |
boczku ugotowanego | 30 dag |
cebula | |
jajko | |
piperz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: