Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z sosem bolognese.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski z sosem bolognese. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-sosem-bolognese.1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski z sosem bolognese. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-sosem-bolognese.2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski z sosem bolognese. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-sosem-bolognese.3-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski z sosem bolognese. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-sosem-bolognese.4-2.jpg)
![Krok 5 - Kluski z sosem bolognese. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-z-sosem-bolognese.5-2.jpg)
kluski | 400 g |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: