Przepis i sposób przygotowania na: Kluski ziemniaczane z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski ziemniaczane z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-ziemniaczane-z-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski ziemniaczane z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-ziemniaczane-z-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski ziemniaczane z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-ziemniaczane-z-miesem3-2.jpg)
ziemniaki | 800 gram |
jajko | 1 szt |
mąka ziemniaczana | ok 3/4 szklanki |
sól | 1 łyżka |
cebule | 2-3 szt |
tłuszcz do smażenia | |
boczek parzony | 5 plasterków |
jajko | 1 szt |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: