Przepis i sposób przygotowania na: Kociołkowy gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz1-2.jpg)
![Krok 2 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz2-2.jpg)
![Krok 3 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz3-2.jpg)
![Krok 4 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz4-2.jpg)
![Krok 5 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz5-2.jpg)
![Krok 6 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz6-2.jpg)
![Krok 7 - Kociołkowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kociolkowy-gulasz7-2.jpg)
karkówka | 1 kg |
papryka czerwona | 3 sztuki |
cebula biała | 3 sztuki |
marchew | 3 sztuki |
ziemniaki | 1 kg |
Papryka słodka mielona Prymat | szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
sól i pieprz | |
ziele angielskie | 10 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: