Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa chińszczyzna na ostro
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowa chińszczyzna na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-chinszczyzna-na-ostro1-2.jpg)
![Krok 2 - Kolorowa chińszczyzna na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-chinszczyzna-na-ostro2-2.jpg)
![Krok 3 - Kolorowa chińszczyzna na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-chinszczyzna-na-ostro3-2.jpg)
![Krok 4 - Kolorowa chińszczyzna na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-chinszczyzna-na-ostro4-2.jpg)
![Krok 5 - Kolorowa chińszczyzna na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowa-chinszczyzna-na-ostro5-2.jpg)
ryż | 2 torebki |
marchewki | 2 |
grzyby mun | 15 g |
papryka czerwona | 2 |
cebula | 1 |
por (biała część) | 1/2 |
kostka rosołowa | 1/2 |
sos sojowy | 2 łyżki |
Przyprawa do dań kuchni chińskiej Prymat | 3 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 3 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 płaska łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: