Składniki:
papryka żółta | 2 kg. |
papryka czerwona | 2 kg. |
cukier | 30 dag. |
woda | 3.5 litra |
sól | 2 łyżki |
olej | 3/4 szkl. |
ocet | 2/3 szkl. |
ziele angielskie | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt. |
papryka żółta | 2 kg. |
papryka czerwona | 2 kg. |
cukier | 30 dag. |
woda | 3.5 litra |
sól | 2 łyżki |
olej | 3/4 szkl. |
ocet | 2/3 szkl. |
ziele angielskie | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: