Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe drobiowe szaszłyki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowe drobiowe szaszłyki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-drobiowe-szaszlyki1-2.jpg)
![Krok 2 - Kolorowe drobiowe szaszłyki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-drobiowe-szaszlyki2-2.jpg)
![Krok 3 - Kolorowe drobiowe szaszłyki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-drobiowe-szaszlyki3-2.jpg)
![Krok 4 - Kolorowe drobiowe szaszłyki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-drobiowe-szaszlyki4-2.jpg)
![Krok 5 - Kolorowe drobiowe szaszłyki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-drobiowe-szaszlyki5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka | 3 łyżki |
pieczarki marynowane | 9 szt |
cebulka marynowana | 9 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
suszone śliwki kalifornijskie | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: