Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe roladki z wołowego mięsa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowe roladki z wołowego mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki-z-wolowego-miesa1-2.jpg)
![Krok 2 - Kolorowe roladki z wołowego mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki-z-wolowego-miesa2-2.jpg)
![Krok 3 - Kolorowe roladki z wołowego mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki-z-wolowego-miesa3-2.jpg)
![Krok 4 - Kolorowe roladki z wołowego mięsa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowe-roladki-z-wolowego-miesa0-2.jpg)
pieczeń wołowa | 1 kg |
musztarda | 2-3 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
cebula czerwona | 2 szt |
ogórki kiszone | 2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
marchewka | 1 szt |
boczek | 8-10 dag |
smalec | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: