Przepis i sposób przygotowania na: Kombinowane ciasto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto1-2.jpg)
![Krok 2 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto2-2.jpg)
![Krok 3 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto3-2.jpg)
![Krok 4 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto4-2.jpg)
![Krok 5 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto5-2.jpg)
![Krok 6 - Kombinowane ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kombinowane-ciasto6-2.jpg)
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 1 litr |
cukier | 6 łyżek |
cukier waniliowy | 1 szt |
masło | 1 kostka |
galaretka brzoskwiniowa | 3 szt |
brzoskwinie | 1 kg |
biszkopty okrągłe | 2 paczki |
śmietana 30% | 0,5 l |
serek mascarpone | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: