Przepis i sposób przygotowania na: Kompot śliwkowo-brzoskwiniowy
Kroki postępowania
Śliwki i brzoskwinie umyć, przekroić, wyjąć pestki. Owoce przełożyć do garnka.
![Krok 1 - Kompot śliwkowo-brzoskwiniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kompot-sliwkowo-brzoskwiniowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Kompot śliwkowo-brzoskwiniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kompot-sliwkowo-brzoskwiniowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Kompot śliwkowo-brzoskwiniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kompot-sliwkowo-brzoskwiniowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Kompot śliwkowo-brzoskwiniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kompot-sliwkowo-brzoskwiniowy4-2.jpg)
śliwki | 80 dkg |
brzoskwinie | 1 kg |
cukier | 3/4 szklanki |
woda | 3,5 l |
galaretka cytrynowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: