Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura z czerwonej cebuli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli5-2.jpg)
![Krok 2 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli6-2.jpg)
![Krok 3 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli7-2.jpg)
![Krok 4 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli8-2.jpg)
![Krok 5 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli9-2.jpg)
![Krok 6 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli10-2.jpg)
Można przechowywać długo, chociaż ja wolę robić na bieżąco.
![Krok 7 - Konfitura z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/konfitura-z-czerwonej-cebuli11-2.jpg)
cebula czerwona | 3 szt |
oliwa | 3 łyżki |
cukier brązowy | 2 łyżki |
porto | 50 ml |
miód | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: