Przepis i sposób przygotowania na: Koszyczki filo z łososiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Koszyczki filo z łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koszyczki-filo-z-lososiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Koszyczki filo z łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koszyczki-filo-z-lososiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Koszyczki filo z łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koszyczki-filo-z-lososiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Koszyczki filo z łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koszyczki-filo-z-lososiem4-2.jpg)
Piec w temp. 170 stopni, aż jajka całkowicie się zetną.
![Krok 5 - Koszyczki filo z łososiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koszyczki-filo-z-lososiem5-2.jpg)
ciasto filo | 1/2 sztuki |
mleko | 4 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
jajko | 4 sztuki |
łosoś filet | 15 dag |
dymki ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: