Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki warzywno-mięsne
Kroki postępowania
Warzywa umyć i ugotować.
![Krok 1 - Kotleciki warzywno-mięsne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-warzywno-miesne1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki warzywno-mięsne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-warzywno-miesne2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotleciki warzywno-mięsne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-warzywno-miesne3-2.jpg)
warzywa | 1/2 kg |
cebula biała | 1 szt |
mięso mielone | 25 dag |
jajko | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka/do panierki dobrej jako |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: