Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki wieprzowe na kapuście
Kroki postępowania
Na maśle zeszklić posiekaną cebulę.
Kotleciki podawać na duszonej kapuście, posypane odłożonym koperkiem
cebula | 1 szt |
masło | 2 lyzki |
kapusta | 1 główka młoda |
sól i pieprz | biały do smaku |
suszone pomidory z czosnkiem | 1 lyzeczka |
śmietana 30% | 50 g |
koperek | 0,5 pęczka |
ryż | 75 g |
cebula | 1 szt |
jaja | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 lyzeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 lyzeczka |
suszone pomidory z czosnkiem | 1 lyzeczka |
sól i pieprz | czarny do smaku |
mięso mielone | 500 g |
olej rzepakowy | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: