Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet a la Castello
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet a la Castello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-a-la-castello1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet a la Castello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-a-la-castello2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet a la Castello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-a-la-castello3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet a la Castello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-a-la-castello0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt. |
cukinia | 1/2 szt. |
marchew | 1/2 szt. |
cebula | 1 szt. |
szynka gotowana | 100 gram |
ser pleśniowy niebieski | 100 gram |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
bulion | 500 ml |
przyprawy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: