Przepis i sposób przygotowania na: kotlet de volaille wg Agula&Stabi
Kroki postępowania
![Krok 1 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi1-2.jpg)
![Krok 2 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi2-2.jpg)
![Krok 3 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi3-2.jpg)
![Krok 4 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi4-2.jpg)
![Krok 5 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi5-2.jpg)
Życzymy Smacznego !!!
![Krok 6 - kotlet de volaille wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-de-volaille-wg-agulastabi6-2.jpg)
pierś z kurczaka | 300 gram |
natka pietruszki | |
masło | 100 gram |
oliwa | 20 ml |
ser mozarella | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: