Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet devolay Gosi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet devolay Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-devolay-gosi1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet devolay Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-devolay-gosi2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet devolay Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-devolay-gosi3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet devolay Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-devolay-gosi4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotlet devolay Gosi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-devolay-gosi5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
ser żółty | ok. 120 gram |
natka pietruszki | pęczek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 1 |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: