Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet schabowy z masłem i zieleniną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlet schabowy z masłem i zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-schabowy-z-maslem-i-zielenina1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlet schabowy z masłem i zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-schabowy-z-maslem-i-zielenina2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlet schabowy z masłem i zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-schabowy-z-maslem-i-zielenina3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlet schabowy z masłem i zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-schabowy-z-maslem-i-zielenina0-2.jpg)
kotlety schabowe | 2 szt |
masło | 1,5 łyżki |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
natka piertuszki siekana | 2 łyżki |
mąka | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
jajko | 1 duże |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: