Składniki:
ocet balsamiczny | 2 łyzki |
sól | |
pieprz | |
kotlet wołowy | 1 sztuka |
szalotka | 10 dag |
bulion warzywny | 250 ml |
ryż | 5 dag |
pomidorki koktajlowe | 15 dag |
pieczarki | 5 dag |
olej | 1 łyzka |
bazylia | 2 gałązki |
ocet balsamiczny | 2 łyzki |
sól | |
pieprz | |
kotlet wołowy | 1 sztuka |
szalotka | 10 dag |
bulion warzywny | 250 ml |
ryż | 5 dag |
pomidorki koktajlowe | 15 dag |
pieczarki | 5 dag |
olej | 1 łyzka |
bazylia | 2 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: