Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety a' la gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety a' la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-a-la-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety a' la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-a-la-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety a' la gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-a-la-golabki3-2.jpg)
mięso mielone | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
kasza manna | szkl |
jajko | 2 szt |
kapusta pekińska | 1/2 małej główki |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek | łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
woda | 2,5 szkl |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: