Przepis i sposób przygotowania na: kotlety jęczmienne
Wymieszać starte jabłko z cebulą, ułożyć na spłaszczonych kotletach, wierzch pokryć plasterkami sera i zapiekać w piekarniku z włączonym górnym źródłem ciepła albo w grillu.
płatki jęczmienne | 150 gram |
jajko | 1 szt. |
mąka sojowa | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 50 gram |
ząbek czosnku | 1 szt. |
musztarda | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | |
jabłko | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
ser żółty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: