Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY KUKURYDZIANE
Kroki postępowania
![Krok 1 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane1-2.jpg)
![Krok 2 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane2-2.jpg)
![Krok 3 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane3-2.jpg)
![Krok 4 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane4-2.jpg)
![Krok 5 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane5-2.jpg)
![Krok 6 - KOTLETY KUKURYDZIANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-kukurydziane6-2.jpg)
mąka kukurydziana | 200 g |
woda | 1/2 szklanki |
kukurydza konserwowa | 400 g |
papryka czerwona | 2 szt |
ser żółty | 200 g |
natka pietruszki | 1 garść |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: