Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY MIELONE
Kroki postępowania
![Krok 1 - KOTLETY MIELONE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone237-2.jpg)
![Krok 2 - KOTLETY MIELONE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone238-2.jpg)
![Krok 3 - KOTLETY MIELONE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone239-2.jpg)
![Krok 4 - KOTLETY MIELONE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-mielone236-2.jpg)
mięso mielone | 500 gram |
jajko | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
bułka | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 gram |
olej do smażenia | 1 szklanka |
przyprawa uniwersalna | 1/4 łyżeczki |
sól | 1/8 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: