Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
szynka | 10 dag |
srr żółty | 10 dag |
duży strąk papryki | 1 szt |
ziarna sezamu | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
przyprawa do potraw | |
sproszkowana papryka | |
sól | |
jajko | 2 szt |
pierś z indyka | 1 kg |
szynka | 10 dag |
srr żółty | 10 dag |
duży strąk papryki | 1 szt |
ziarna sezamu | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
przyprawa do potraw | |
sproszkowana papryka | |
sól | |
jajko | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: