Przepis i sposób przygotowania na: Krąpie w zalewie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie1-2.jpg)
![Krok 2 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie2-2.jpg)
![Krok 3 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie3-2.jpg)
![Krok 4 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie4-2.jpg)
![Krok 5 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie5-2.jpg)
![Krok 6 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie6-2.jpg)
![Krok 7 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie7-2.jpg)
![Krok 8 - Krąpie w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krapie-w-zalewie8-2.jpg)
ryba | 1,5 kg |
mąka | 4 łyżki |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 płaska łyżeczka |
ocet | 1 szklanka |
woda | 3,5 szklanki |
sól | 1 łyżka |
ziele angielskie | 4 sztuki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/4 łyżeczki |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | wg potrzeb |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: