Przepis i sposób przygotowania na: Krem grzybowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy3-2.jpg)
![Krok 3 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy2-2.jpg)
![Krok 4 - Krem grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-grzybowy4-2.jpg)
skrzydełka z indyka | 1 sztuka |
szyja z indyka | 1 sztuka |
włoszczyzna |
grzyby mrożone | 0,3 kg |
pieczarki | 0,8 kg |
ziemniaki | 0,8 kg |
natka pietruszki | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
masło | |
śmietana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: