Składniki:
olej | 2 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
kolendra mielona | 1 łyżka |
pomidory pelati | 400 gram |
buraki | 700 gram |
bulion drobiowy | 1,5 litra |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
kapusta czerwona | 1/4 główki |
olej | 2 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
kolendra mielona | 1 łyżka |
pomidory pelati | 400 gram |
buraki | 700 gram |
bulion drobiowy | 1,5 litra |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
kapusta czerwona | 1/4 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: