Składniki:
seler korzeniowy | 0,5 kg. |
ziemniaki | 0,5 kg. |
por (biała część) | |
cebula | 2 szt |
wywar drobiowo-wołowy | 1 l |
śmietana 30% | 1 szk. |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | |
grzanki |
seler korzeniowy | 0,5 kg. |
ziemniaki | 0,5 kg. |
por (biała część) | |
cebula | 2 szt |
wywar drobiowo-wołowy | 1 l |
śmietana 30% | 1 szk. |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | |
grzanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: