Przepis i sposób przygotowania na: Krem z zielonych szparagów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow2-2.jpg)
![Krok 3 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow3-2.jpg)
![Krok 4 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow4-2.jpg)
![Krok 5 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow5-2.jpg)
![Krok 6 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow6-2.jpg)
szparagi zielone | 1 kg |
ziemniaki | 2 szt |
masło | 1 łyżeczka |
ćwiartki z kurczaka | 4 szt |
woda | 4 l |
włoszczyzna | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 szt |
cebula biała | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 3 łyżki |
śmietana 30% | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: