Przepis i sposób przygotowania na: Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami4-2.jpg)
![Krok 5 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami5-2.jpg)
![Krok 6 - Krokodyl faszerowany mięsem mielonym i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokodyl-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami0-2.jpg)
mąka pszenna | 560 g |
jajko | 1 szt. |
cukier | 1 łyżecz. |
sól | 1 łyżecz. |
mleko ciepłe | 250 ml |
masło stopione | 100 ml |
mięso mielone | 350 g |
cebula | 2 szt. |
olej | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
sos sojowy | 1/2 łyżecz. |
drożdże suche | 7 g |
grzyby suszone | 220 ugotowane |
jajko | 1 roztrzepane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: