Przepis i sposób przygotowania na: Królik marynowany w czerwonym winie
stopniach. Królika można ugrillować w folii aluminiowej, smakuje znakomicie i podawać z upieczonymi samymi warzywami zgodnie z przepisem.
pietruszka | 3 korzenie |
marchew | 3 sztuki |
pieczarki | 15 sztuk |
seler | 1 sztuka |
szalotka | 2 sztuki |
grzyby suszone | 4 sztuki |
królik | 1 sztuka |
wino czerwone wytrawne | 2 szklanki |
miód płynny | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Gorczyca biała cała Prymat | 2 łyżeczki |
koperek | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: