Przepis i sposób przygotowania na: Królik na ostro w paprykowej posypce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Królik na ostro w paprykowej posypce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-na-ostro-w-paprykowej-posypce1-2.jpg)
![Krok 2 - Królik na ostro w paprykowej posypce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-na-ostro-w-paprykowej-posypce2-2.jpg)
![Krok 3 - Królik na ostro w paprykowej posypce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-na-ostro-w-paprykowej-posypce0-2.jpg)
tylne nogi z królika | 2 sztuki |
oliwa | |
cebula | 1 sztuka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: