Składniki:
tusza królika | 2 kg |
kurki | 300 g |
śmietana 30% | 200 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bulion warzywny | 1,5 l |
masło | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
tusza królika | 2 kg |
kurki | 300 g |
śmietana 30% | 200 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bulion warzywny | 1,5 l |
masło | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: