Przepis i sposób przygotowania na: Królik w sosie paprykowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Królik w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-sosie-paprykowym6-2.jpg)
nogi z królika | 4 szt |
papryki | czerwone 2 szt |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1 szkl |
grzyby leśne | 4-6 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
mąka pszenna | |
śmietana kremowa 30% | ok 1/4 szkl |
olej rzepakowy do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: