Przepis i sposób przygotowania na: Krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka42-2.jpg)
![Krok 2 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka41-2.jpg)
![Krok 3 - Krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krowka40-2.jpg)
mąka pszenna | 500 g |
margaryna | 250 g |
cukier | 1/2 szkl. |
jajko | 2 szt. |
miód | 2 łyż. |
woda | 2 łyż. |
mleko | 3 szkl. |
cukier | 3/4 szkl. |
budyń waniliowy | 1 szt. |
żółtko jajek | 1 szt. |
mąka pszenna | 1 łyż. |
mąka ziemniaczana | 1 łyż. |
masło | 250 g |
masa krówkowa | 1 puszka |
orzechy włoskie | 200 g |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: