Przepis i sposób przygotowania na: Krucha szarlotka
Kroki postępowania
Z podanych składników przyrządzić kruche ciasto i odstawić w chłodne miejsce.
![Krok 1 - Krucha szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-szarlotka1-2.jpg)
![Krok 2 - Krucha szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-szarlotka2-2.jpg)
![Krok 3 - Krucha szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-szarlotka3-2.jpg)
![Krok 4 - Krucha szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-szarlotka4-2.jpg)
![Krok 5 - Krucha szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-szarlotka5-2.jpg)
mąka tortowa | 30 dag |
masło | 20 dag |
margaryna | 5 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 5 szt/ugotowanych |
jabłka | 1 kg |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | do posypki |
cukier | do smaku |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: