Przepis i sposób przygotowania na: Krucha tarta jabłkowo- śliwkowa z dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krucha tarta jabłkowo- śliwkowa z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-jablkowo-sliwkowa-z-dynia1-2.jpg)
![Krok 2 - Krucha tarta jabłkowo- śliwkowa z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-jablkowo-sliwkowa-z-dynia2-2.jpg)
![Krok 3 - Krucha tarta jabłkowo- śliwkowa z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-jablkowo-sliwkowa-z-dynia0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 10 dag |
jajko | 3 szt |
miąższ z dyni | 30 dag |
śliwki węgierki | 50 dag |
jabłka | 3 szt |
śmietana 30% | 200 ml |
ser śmietankowy | 30 dag |
ser mascarpone | 15 dag |
cukier | 6-7 łyżka |
cukier puder | |
laska wanilii | 1/3 szt |
cynamon Prymat | |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: