Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki egzotyczne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche babeczki egzotyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-egzotyczne1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche babeczki egzotyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-egzotyczne2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche babeczki egzotyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-egzotyczne3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche babeczki egzotyczne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-egzotyczne0-2.jpg)
mąka krupczatka | 2 szklanki |
żółtko jajek | 2 |
cukier puder | 2/3 szklanki |
margaryna | 20 dkg |
olejek cytrynowy | |
Krem: | |
śmietana 30% | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyzeczki |
cukier puder | 0,5 szklanki |
sok z cytryny | 1 |
reszta: | |
cytryna | |
liście mięty i melisy | |
perełki różowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: