Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-bita-smietana-i-z-dzemem.1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-bita-smietana-i-z-dzemem.2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-bita-smietana-i-z-dzemem.3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche babeczki z bitą śmietaną i z dżemem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-bita-smietana-i-z-dzemem.4-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
masło | 200 g |
żółtko jajek | 2 sztuki |
jogurt grecki | 1 łyżka |
woda | 2 łyżki |
bita śmietana | 2 opakowania |
mleko | 400 ml |
dżem truskawkowy | |
kolorowa posypka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: