Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki z musem dyniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche babeczki z musem dyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-musem-dyniowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche babeczki z musem dyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-musem-dyniowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche babeczki z musem dyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-musem-dyniowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche babeczki z musem dyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-musem-dyniowym4-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dag |
masło | 20 dag |
cukier | 10 dag |
jajko | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
sól | szczypta |
puree z dyni | 300 ml |
serek śmietankowy | 3 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
miód prawdziwy | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: