Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasteczka ze skórką pomarańczową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche ciasteczka ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka-ze-skorka-pomaranczowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche ciasteczka ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka-ze-skorka-pomaranczowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche ciasteczka ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka-ze-skorka-pomaranczowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche ciasteczka ze skórką pomarańczową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka-ze-skorka-pomaranczowa4-2.jpg)
masło lub margaryna | 125 g |
mąka pszenna | 170 g |
mąka ziemniaczana | 100 g |
cukier puder | 100 g |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 100 g |
czekolada | 80 g |
jajko | |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: