Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej5-2.jpg)
![Krok 6 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej6-2.jpg)
![Krok 7 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej7-2.jpg)
![Krok 8 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej8-2.jpg)
![Krok 9 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej9-2.jpg)
![Krok 10 - Kruche ciasto rabarbarowo - brzoskwiniowe na mące pełnoziarnistej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-rabarbarowo-brzoskwiniowe-na-mace-pelnoziarnistej10-2.jpg)
mąka pełnoziarnista | pszenna 2 szklanki |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
żółtko jajek | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
białko | 4 sztuki |
sól | 1 szczypta |
galaretka wiśniowa | 1 opakowanie |
rabarbar | 8 dużych łodyg |
brzoskwinie w puszce | 1 cała puszka |
cukier | 2 łyżki do rabarbaru |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: