Przepis i sposób przygotowania na: Kruche z jabłkami i rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche z jabłkami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche z jabłkami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche z jabłkami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche z jabłkami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche z jabłkami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rabarbarem5-2.jpg)
margaryna | 1 kostka |
cukier kryształ | 1 szkalnka |
żółtko jajek | 1 szt |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | 40 dag |
jabłka | ok 1 kg |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
cukier kryształ | do smaku |
woda zimna | 1/2 szklanki |
rabarbar | 5-8 łodyg |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: