Przepis i sposób przygotowania na: Kruche z jabłkami i rodzynkami pod pianką z migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche z jabłkami i rodzynkami pod pianką z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rodzynkami-pod-pianka-z-migdalami3-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche z jabłkami i rodzynkami pod pianką z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rodzynkami-pod-pianka-z-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche z jabłkami i rodzynkami pod pianką z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rodzynkami-pod-pianka-z-migdalami1-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche z jabłkami i rodzynkami pod pianką z migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-jablkami-i-rodzynkami-pod-pianka-z-migdalami0-2.jpg)
margaryna | 0,5 kost |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 1/4 szkl |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 0,5 kg |
rodzynki | 10 dkg |
cynamon | 1 łyżeczka |
cukier | 3-4 łyżki |
białko | 3 szt |
cukier | 0,5 szkl |
migdały płatki | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: