Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik73-2.jpg)
![Krok 2 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik74-2.jpg)
![Krok 3 - Krupnik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik75-2.jpg)
kości wieprzowe | 1/2 kg |
włoszczyzna (bez kapusty) | 1 pęczek |
kasza jęczmienna | 3/4 szklanka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: