Przepis i sposób przygotowania na: KRUPNIK JĘCZMIENNY Z WKŁADKĄ MIĘSNĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - KRUPNIK JĘCZMIENNY Z WKŁADKĄ MIĘSNĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik-jeczmienny-z-wkladka-miesna2-2.jpg)
![Krok 2 - KRUPNIK JĘCZMIENNY Z WKŁADKĄ MIĘSNĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik-jeczmienny-z-wkladka-miesna3-2.jpg)
![Krok 3 - KRUPNIK JĘCZMIENNY Z WKŁADKĄ MIĘSNĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik-jeczmienny-z-wkladka-miesna1-2.jpg)
![Krok 4 - KRUPNIK JĘCZMIENNY Z WKŁADKĄ MIĘSNĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krupnik-jeczmienny-z-wkladka-miesna0-2.jpg)
mięso wieprzowe bez kości | 400 gram |
kasza jęczmienna | 4 łyżki |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/8 szt |
cebula | 1 szt |
por | 1/3 szt |
masło | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 kostka |
ziemniaki | 2-3 szt |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
woda | 2,5 litra |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 8-10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: