Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka deserowa
Kroki postępowania
Mąkę połączyć z masłem, żółtkami, cukrem pudrem i wiórkami kokosowymi.
![Krok 1 - Kruszonka deserowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-deserowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruszonka deserowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-deserowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruszonka deserowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-deserowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruszonka deserowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruszonka-deserowa4-2.jpg)
mąka | 30 dag |
cukier puder | 10 dag |
masło | 10 dag |
żółtko jajek | 6 szt/ugotowane |
wiórki kokosowe | 10 dag |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: