Przepis i sposób przygotowania na: Krzyśka dzika wariacja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krzyśka dzika wariacja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krzyska-dzika-wariacja1-2.jpg)
![Krok 2 - Krzyśka dzika wariacja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krzyska-dzika-wariacja2-2.jpg)
![Krok 3 - Krzyśka dzika wariacja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krzyska-dzika-wariacja3-2.jpg)
![Krok 4 - Krzyśka dzika wariacja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krzyska-dzika-wariacja4-2.jpg)
![Krok 5 - Krzyśka dzika wariacja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krzyska-dzika-wariacja0-2.jpg)
marchewka | 1 średnia |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 2 szt |
cukinia | 1 mała |
marynata staropolska | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 6 łyżek |
cebulka marynowana złota | 3 łyżki |
czosnek marynowany egzotyczny | 2 łyżki |
chrzan | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
polędwica | 40 z dzika |
ketchup | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: