Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-17-wolno-pieczone-zeberka-wolowe-w-ciemnym-piwie1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-17-wolno-pieczone-zeberka-wolowe-w-ciemnym-piwie2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-17-wolno-pieczone-zeberka-wolowe-w-ciemnym-piwie3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-17-wolno-pieczone-zeberka-wolowe-w-ciemnym-piwie4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 17: Wolno pieczone żeberka wołowe w ciemnym piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-17-wolno-pieczone-zeberka-wolowe-w-ciemnym-piwie5-2.jpg)
żeberka wołowe | 0,5 kg |
olej rzepakowy | |
piwo ciemne | |
cebula | 1 szt. |
ketchup | 200 ml |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
Kolendra cała Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | |
papryka czerwona | 1 szt. |
pomidory pelati | 1 puszka |
czosnek | 2 ząbki |
kolendra | |
miód | 1 łyżka |
rukola | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: