Składniki:
cukru pudru | 150 g |
miękkiego masła | 1/2 kostki |
mleka w proszku (miałkiego) | 2/3 szklanki |
likieru włoskiego migdałowego | 4 łyżki |
dodatkowo mleko w proszku i wiórki | do obtoczenia kulek |
wiórki kokosowe | 150 g |
cukru pudru | 150 g |
miękkiego masła | 1/2 kostki |
mleka w proszku (miałkiego) | 2/3 szklanki |
likieru włoskiego migdałowego | 4 łyżki |
dodatkowo mleko w proszku i wiórki | do obtoczenia kulek |
wiórki kokosowe | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: